Γιατι να επιλεξουμε επιπλα απο μασιφ ξυλο

 

Ας δούμε τα ισχυρά και αδύνατα σημεία των επίπλων από μασίφ ξύλο,τα οποία πρέπει να λάβουμε υπόψιν μας προτού αγοράσουμε νέα έπιπλα .

Μασίφ Ξύλινα Επιπλα. Αυτό σημαίνει ότι όλα τα μέρη του επίπλου αποτελούνται από το ίδιο είδος φυσικού ξύλου και δέν περιλαμβάνονται άλλα υλικά , όπως κόντρα πλακέ ή μοριοσανίδες – MDF.

Πλεονεκτήματα του μασίφ ξύλου :

  • ·Πρακτικό . Η ανθεκτικότητα των μασίφ ξύλινων επίπλωνείναι μοναδική.

Γρατσουνιές, βαθουλώματα , χτυπήματα , σημάδια νερού , λεκέδες,όλαμπορούννα επισκευαστούν .Προφανώς ,όσο χειρότερη είναι η βλάβη τόσο πιο ακριβή θα είναι η επιδιόρθωση , αλλά είναι σίγουρα πιο εύκολη και λιγότερο δαπανηρή από ό, τι στα έπιπλα από καπλαμά .

  • ·Αισθητική Εμφάνιση . Το έπιπλο από ξύλο έχει μια φυσική ομορφιά .

Αποπνέει κομψότητα αλλά και φυσική υφή . Όταν προστίθεται σε ένα δωμάτιο , δίνει μια γοητευτική ποιότητα , με την ζεστασιά της Φύσης.

  • ·Μοναδικότητα .

Τα Φυσικά νερά του μασίφ ξύλου,ο τρόπος και οι συνθήκες με τις οποίες αναπτύχθηκε διαβεβαιώνουν ότι κάθε κομμάτι είναι μοναδικό στο είδος του.

 


Μειονεκτήματα Μασίφ Ξύλου:

 

Όταν εκτίθεται σε ακραίες καιρικές συνθήκες , το μασίφ ξύλο συστέλλεται και διαστέλλεται και μπορεί να χωριστεί κατά μήκος της ανάπτυξης του .

Τα έπιπλα Inatosfκατασκευάζονται με τεχνική η οποία τους δίνει τη δυνατότητα να ανταποκριθούν στις περιβαλλοντικές αλλαγές χωρίς ζημιές.Κατά κανόνα , όμως , δέν πρέπει να εκθέτουμε τα μασίφ έπιπλα σε έντονη ηλιακή ακτινοβολία ή πηγές θερμότητας και ακραίες μεταβολές υγρασίας.


 

 

Εταιρία

Η εταιρεία μας ιδρύθηκε το 2012 με την επωνυμία Ίνατος Φ - Μασίφ Επιπλα από τον Νικόλαο Κωνσταντινίδη , βασισμένη στην εμπειρία και τεχνογνωσία του πατέρα του Κωνσταντίνου,κατασκευαστή και σχεδιαστή μασίφ επίπλων από το 1997 .

Επικοινωνία

Τηλεφωνικές παραγγελίες:

sample(+30) 6977063070 

(+30) 6971634957    

sampleinatosf@yahoo.com
19014,Καπανδρίτι Αττικής

Χρήσιμα links